VAN / TUŞBA - Halkalı İlkokulu

May

HALKALI İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ, DEĞER KATAN PROJELERLE ÖĞRENCİLERE YENİLİKÇİ EĞİTİM SUNUYOR

Halkalı İlkokulu öğretmenleri, 1 Mayıs tatilini öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak için değerli bir fırsata dönüştürdü. Mehmetcan BATI, Ümit ÇAPAR, Figen SÜRÜCÜ, Beyzanur ÜNAL, Fırat GENEZ ve diğer öğretmen arkadaşlarımız, okulun duvarlarına eğitsel görseller çizerek ve boyayarak, öğrencilerin eğitim deneyimini daha ilgi çekici ve etkili hale getirdi.

Bu öğretmenler, tatil günlerini sadece dinlenme fırsatı olarak görmeyip, aksine öğrencilerinin eğitimine değer katarak geçirdi. Okulun duvarlarını renklendiren görseller, öğrencilere matematikten fen bilimlerine, sanattan edebiyata kadar geniş bir yelpazede öğrenme fırsatları sunuyor.

Okul Müdürü Sedat CEVENLİ, öğretmenlerinin bu girişiminden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtirken, "Öğretmenlerimizin bu özverili çalışması, öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda okulumuzun sosyal ve kültürel ortamını da zenginleştiriyor. Onların bu tutumu, gerçek bir öğretmenin sadece sınıf içinde değil, aynı zamanda okulun her alanında etkili olabileceğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Halkalı İlkokulu öğretmenleri, sadece ders saatlerinde değil, her fırsatta öğrencilerine destek olma ve onların eğitimine katkı sağlama konusundaki kararlılıklarıyla tanınıyor. Onların özverili çalışmaları, öğrencilerin eğitim hayatlarında önemli bir etki bırakırken, aynı zamanda okulun da başarısına büyük katkı sağlıyor.