Halkalı İlkokulu
Halkalı Mah. No27 Tuşba/VAN

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen,kendilerine güvenen,bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

TAM GÜN

08.40-14.20

Okulumuzda her yıl yeniden anlaşmak koşuluyla öğretmen servisi bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Vanın en güzel köylerinden biri olan halkalı köyü göl manzaralıdır.Okulumuz yeni yapılmıştır.Okulumuz Van iline 42 km uzaklıktadır.

Okulumuz Van ili Tuşba ilçesi sınırları içinde yer almaktadır.